Ngarep > Produk > Tag Hard > Tag AM

Tag AM

Tag keras sing berprestasi tinggi banget kanggo awak sing luwih gedhe. Iki Tag AM nduwe jarak nguwatirake kanthi jarak ultra, kanthi gampang ngidini aplikasi pedestal luwih akeh.


Tag AM awet lan bisa dienggo maneh


Tag AM Lindhungi kaca tingal tanpa mangaruhi pengalaman pelanggan
View as  
 
Sensor Super AM

Sensor Super AM

Ningbo Synmel Smartech Co, Ltd yaiku produsen produk EAS, AM Super Sensor, produsen produk Retailing Smart, integrator lan panyedhiya solusi. Perusahaan kita setya terus ngembangake peralatan lan solusi toko sing efisien lan trep. Kita njamin kombinasi rega paling apik nalika sampeyan mbungkus blanja karo kita, matur nuwun hubungane karo mitra lan konsep 'EAS shopping' one-stop shopping.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tutup Powder Susu Mini

Tutup Powder Susu Mini

Ningbo Synmel Smartech Co, Ltd yaiku Cap Powder EAS, AM Mini Milk Powder, produsen produk Retailing Smart, integrator lan panyedhiya solusi. Perusahaan kita setya terus ngembangake peralatan lan solusi toko sing efisien lan trep. Kita njamin kombinasi rega paling apik nalika sampeyan mbungkus blanja karo kita, matur nuwun hubungane karo mitra lan konsep 'EAS shopping' one-stop shopping.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mini Susu Cap

Mini Susu Cap

Ningbo Synmel Smartech Co, Ltd yaiku EAS, Mini Milk Cap, produsen produk Retailing Smart, integrator lan panyedhiya solusi. Perusahaan kita setya terus ngembangake peralatan lan solusi toko sing efisien lan trep. Kita njamin kombinasi rega paling apik nalika sampeyan mbungkus blanja karo kita, matur nuwun hubungane karo mitra lan konsep 'EAS shopping' one-stop shopping.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cap Susu Super

Cap Susu Super

Ningbo Synmel Smartech Co, Ltd yaiku Produsen EAS, Super Susu, Produsen produk Retailing Smart, integrator lan panyedhiya solusi. Perusahaan kita setya terus ngembangake peralatan lan solusi toko sing efisien lan trep. Kita njamin kombinasi rega paling apik nalika sampeyan mbungkus blanja karo kita, matur nuwun hubungane karo mitra lan konsep 'EAS shopping' one-stop shopping.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag Ink AM

Tag Ink AM

Ningbo Synmel Smartech Co, Ltd yaiku tag EAS, AM Ink, produsen produk Retailing Smart, integrator lan panyedhiya solusi. Perusahaan kita setya terus ngembangake peralatan lan solusi toko sing efisien lan trep. Kita njamin kombinasi rega paling apik nalika sampeyan mbungkus blanja karo kita, matur nuwun hubungane karo mitra lan konsep 'EAS shopping' one-stop shopping.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag Anggur Mini Kanthi Tali

Tag Anggur Mini Kanthi Tali

Ningbo Synmel Smartech Co, Ltd yaiku EAS, Mini Wine Tag Kanthi Tali, produsen produk Retailing Smart, integrator lan panyedhiya solusi. Perusahaan kita setya terus ngembangake peralatan lan solusi toko sing efisien lan trep. Kita njamin kombinasi rega paling apik nalika sampeyan mbungkus blanja karo kita, matur nuwun hubungane karo mitra lan konsep 'EAS shopping' one-stop shopping.

Maca liyaneKirim Enquiry
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.