Ngarep > Produk > Tag Hard > Tag Botol

Tag Botol

NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD minangka Produsen Tag Botol China profesional lan pemasok Tag Botol China. Perusahaan duwe komitmen kanggo terus ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tag Keras Anti Maling, Sistem Deteksi EAS, label lembut AM & RF, tag keras, detacher, deaktivator, safes, sistem deteksi (pedestals) lan ngembangake item & solusi. Amarga hubungan sing apik karo mitra lan konsep inti "belanja EAS siji-mandeg", nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, kita mesthi bakal menehi kombinasi rega-nilai sing paling apik. Yen sampeyan kasengsem ing Botol Tags, welcome kanggo hubungi kita.
View as  
 
Label botol EAS

Label botol EAS

Synmel minangka produsen lan pemasok tag botol EAS skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Tutup Botol

Tag Tutup Botol

Tag hard inovasi iki cocog karo produk botol kanggo nyegah nyolong. Dhiameter utama tag tutup botol iki yaiku 33mm, bisa nglindhungi botol kanthi bottleneck 28 ~ 33mm. Desain transparan ngidini para pembeli bisa ndeleng kanthi jelas barang kasebut. Aplikasi sing sampurna kanggo produk botol kayata anggur, bir, roh, lsp.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tutup Botol Anggur Kab

Tutup Botol Anggur Kab

Tutup Botol Anggur iki mbatesi akses menyang tutup botol. Universal pas kanggo meh kabeh ukuran gulu botol.
Frekuensi: 58Khz/8.2mhz
Proteksi pangukuran: Gulu Botol Diameter 28-32mm

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept