Ngarep > Produk > Tag Hard > Tag Keamanan

Tag Keamanan

NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD minangka Produsen Tag Keamanan China profesional lan pemasok Tag Keamanan China. Perusahaan duwe komitmen kanggo terus ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tag Keras Anti Maling, Sistem Deteksi EAS, label lembut AM & RF, tag keras, detacher, deaktivator, safes, sistem deteksi (pedestals) lan ngembangake item & solusi. Amarga hubungan sing apik karo mitra lan konsep inti "belanja EAS siji-mandeg", nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, kita mesthi bakal menehi kombinasi rega-nilai sing paling apik. Yen sampeyan kasengsem ing Keamanan Tag, welcome kanggo hubungi kita.
View as  
 
Tag Golf EAS

Tag Golf EAS

Tag Golf EAS iki nganggo tali ngirim teknologi RF kinerja dhuwur ing desain tag hard cilik
Item No.: HT-008
Ukuran: Ø53*25 MM
Frekuensi :8.2mHz

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag Busana EAS

Tag Busana EAS

Tag Busana EAS iki nganggo tali ngirim teknologi RF&AM kanthi kinerja dhuwur ing desain tag cilik sing angel.
nomer item: HT-007
Ukuran: 60*30*25 MM
Frekuensi :58kHz/8.2mHz

Maca liyaneKirim Enquiry
Eas Circle Hard Tag

Eas Circle Hard Tag

Eas Circle Hard Tag karo tali ngirim teknologi RF kinerja dhuwur ing desain tag hard cilik
Item No.: HT-023B
Ukuran 48 mm
Frekuensi :8.2mhz

Maca liyaneKirim Enquiry
Sensor Busana EAS Bunder

Sensor Busana EAS Bunder

Sensor Busana EAS Bunder iki kanthi tali ngirim teknologi RF kinerja dhuwur ing desain tag hard cilik
nomer item: HT-023A
Ukuran 50 mm
Frekuensi :8.2mhz

Maca liyaneKirim Enquiry
Lingkaran Eksentrik Hard Tag

Lingkaran Eksentrik Hard Tag

Tag Keras Lingkaran Eksentrik iki kanthi tali menehi teknologi RF kinerja dhuwur ing desain tag hard cilik
nomer item: HT-023
Ukuran 50 mm
Frekuensi :8.2mhz

Maca liyaneKirim Enquiry
Lanyard Keamanan

Lanyard Keamanan

Lanyard Keamanan iki cocok kanggo macem-macem barang dagangan amarga desain sing apik lan entheng. Frekuensi: 58Khz / 8.2mhz
Ukuran: 50*13*24mm Panjang kabel: 90mm

Maca liyaneKirim Enquiry
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.