Detachers

NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD minangka produsen profesional China Detachers lan supplier China Detachers. Perusahaan duwe komitmen kanggo terus ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tag Keras Anti Maling, Sistem Deteksi EAS, label lembut AM & RF, tag keras, detacher, deaktivator, safes, sistem deteksi (pedestals) lan ngembangake item & solusi. Amarga hubungan sing apik karo mitra lan konsep inti "belanja EAS siji-mandeg", nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, kita mesthi bakal menehi kombinasi rega-nilai sing paling apik. Yen sampeyan kasengsem ing Detachers, welcome kanggo hubungi kita.
View as  
 
Detacher Magnetik Mini Portable

Detacher Magnetik Mini Portable

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Detacher Magnetik Mini Portable saka pabrik kita.
Kanggo mbukak kunci mandeg
5000GS / 6000GS

Waca liyaneKirim Pitakonan
Golf Magnet Detacher

Golf Magnet Detacher

Golf Magnet Detacher khusus kanggo mbusak pin tag hard. Kanthi potongan 3 bolongan ing sisih ngisor, bisa dipasang ing permukaan meja apa wae. Ngirit wektu lan gaweyan kanggo kasir.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hard Tag Detacher

Hard Tag Detacher

Hard Tag Detacher nyedhiyakake cepet, gampang mbusak utawa mateni tag keamanan ing POS.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Universal Magnet Detacher

Universal Magnet Detacher

Universal Magnet Detacher nyedhiyakake cepet, gampang mbusak utawa mateni tag keamanan ing POS

Waca liyaneKirim Pitakonan
Elektronik Detacher

Elektronik Detacher

Detacher elektronik
Plug lan muter
Kanggo mbusak tag super

Waca liyaneKirim Pitakonan
Flush Mounted Electronic Detacher

Flush Mounted Electronic Detacher

Siram dipasang detacher elektronik
Plug lan muter
Kanggo mbusak tag super

Waca liyaneKirim Pitakonan
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept