Ngarep > Produk > Detacher & Deactivators

Detacher & Deactivators

NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD minangka Produsen Detacher & Deactivator China profesional lan pemasok Detacher & Deactivator China. Perusahaan duwe komitmen kanggo terus ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tag Keras Anti Maling, Sistem Deteksi EAS, label lembut AM & RF, tag keras, detacher, deaktivator, safes, sistem deteksi (pedestals) lan ngembangake item & solusi. Amarga hubungan sing apik karo mitra lan konsep inti "belanja EAS siji-mandeg", nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, kita mesthi bakal menehi kombinasi rega-nilai sing paling apik. Yen sampeyan kasengsem ing Detachers & Deactivators, welcome kanggo hubungi kita.
View as  
 
8.2mhz EAS Frekuensi tester

8.2mhz EAS Frekuensi tester

Penguji Frekuensi EAS 8.2mhz ndeteksi ing 15cm ing sadhuwure permukaan .Plug lan muter. Kanthi ngisi daya baterei.
Ukuran 375*75*35 MM

Maca liyaneKirim Enquiry
AM Genggam Anti-maling Scanner

AM Genggam Anti-maling Scanner

AM Genggam Anti-maling Scanner ndeteksi ing 10cm ndhuwur lumahing . Plug lan muter, karo daya baterei.
Ukuran 375*75*35 MM

Maca liyaneKirim Enquiry
58khz Priksa Scanner Detektor Genggam

58khz Priksa Scanner Detektor Genggam

58khz Priksa Scanner Handheld Detector ndeteksi ing 10cm ndhuwur lumahing . Plug lan muter.
Ukuran 375*75*35 MM

Maca liyaneKirim Enquiry
rf anti maling detektor genggam

rf anti maling detektor genggam

rf detektor genggam anti-maling ndeteksi ing 15cm ndhuwur lumahing .Plug lan muter.
Ukuran 375*75*35 MM

Maca liyaneKirim Enquiry
Hard Tag Detacher

Hard Tag Detacher

Hard Tag Detacher nyedhiyakake cepet, gampang mbusak utawa mateni tag keamanan ing POS.

Maca liyaneKirim Enquiry
AM Deactivator

AM Deactivator

AM Deactivator ndeteksi ing 15cm lan mateni ing 10 cm ndhuwur permukaan Plug lan muter
Ukuran 235*210*63 MM

Maca liyaneKirim Enquiry
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.