Deactivators

NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD minangka produsen profesional China Deactivators lan supplier China Deactivators. Perusahaan duwe komitmen kanggo terus ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tag Keras Anti Maling, Sistem Deteksi EAS, label lembut AM & RF, tag keras, detacher, deaktivator, safes, sistem deteksi (pedestals) lan ngembangake item & solusi. Amarga hubungan sing apik karo mitra lan konsep inti "belanja EAS siji-mandeg", nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, kita mesthi bakal menehi kombinasi rega-nilai sing paling apik. Yen sampeyan kasengsem ing Deactivators, welcome kanggo hubungi kita.
View as  
 
Am Label Deactivator

Am Label Deactivator

Deactivator label alus Plug lan muter Ngilangi magnetisme label alus AM

Waca liyaneKirim Pitakonan
Eas Alarm Deactivator

Eas Alarm Deactivator

Synmel minangka produsen lan pemasok Eas Alarm Deactivator skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
8.2mhz EAS Frekuensi tester

8.2mhz EAS Frekuensi tester

Penguji Frekuensi EAS 8.2mhz ndeteksi ing 15cm ing sadhuwure permukaan .Plug lan muter. Kanthi ngisi daya baterei.
Ukuran 375*75*35 MM

Waca liyaneKirim Pitakonan
AM Genggam Anti-maling Scanner

AM Genggam Anti-maling Scanner

AM Genggam Anti-maling Scanner ndeteksi ing 10cm ndhuwur lumahing . Plug lan muter, karo daya baterei.
Ukuran 375*75*35 MM

Waca liyaneKirim Pitakonan
58khz Priksa Scanner Detektor Genggam

58khz Priksa Scanner Detektor Genggam

58khz Priksa Scanner Handheld Detector ndeteksi ing 10cm ndhuwur lumahing . Plug lan muter.
Ukuran 375*75*35 MM

Waca liyaneKirim Pitakonan
rf anti maling detektor genggam

rf anti maling detektor genggam

rf detektor genggam anti-maling ndeteksi ing 15cm ndhuwur lumahing .Plug lan muter.
Ukuran 375*75*35 MM

Waca liyaneKirim Pitakonan
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept