Ngarep > Produk > Tag Hard > Tag Tinta

Tag Tinta

NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD minangka Produsen Tag Ink China profesional lan pemasok Tag Ink China. Perusahaan duwe komitmen kanggo terus ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tag Keras Anti Maling, Sistem Deteksi EAS, label lembut AM & RF, tag keras, detacher, deaktivator, safes, sistem deteksi (pedestals) lan ngembangake item & solusi. Amarga hubungan sing apik karo mitra lan konsep inti "belanja EAS siji-mandeg", nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, kita mesthi bakal menehi kombinasi rega-nilai sing paling apik. Yen kasengsem ing Ink Tag, welcome kanggo hubungi kita.
View as  
 
Magnet Ink Tag Kab

Magnet Ink Tag Kab

Label tinta duwe desain unik Werna tinta sing cetha, yen label kasebut rusak, tinta bakal mbukak lan ora bisa digosok kanthi resik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Tinta Dome

Tag Tinta Dome

Synmel minangka produsen lan pemasok tag tinta kubah skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Tinta Busana

Tag Tinta Busana

Synmel minangka produsen lan pemasok tag tinta sandhangan skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
tag keamanan tinta

tag keamanan tinta

Synmel minangka produsen lan pemasok tag keamanan tinta skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Tinta Keamanan

Tag Tinta Keamanan

Tag Tinta Keamanan iki nganggo tali ngirim teknologi RF EAS kanthi kinerja dhuwur ing desain tag hard cilik
nomer item: HT-014
Ukuran: Ø50*25 MM
Frekuensi: 8.2mhz

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Tinta anti maling

Tag Tinta anti maling

Tag Tinta Anti-maling iki kanthi tali menehi teknologi AM EAS kanthi kinerja dhuwur ing desain tag hard cilik
nomer item: HT-013
Ukuran: Ø 51 mm
Frekuensi: 58khz/8.2mhz

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept