Produk

View as  
 
Label AM Super Sempit

Label AM Super Sempit

Synmel minangka produsen lan supplier Super Narrow AM Label skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.
Ukuran: 44*5.5*2.5mm
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 92 pcs

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label AM Ing Multi-werna

Label AM Ing Multi-werna

Label AM Ing Multi-werna fitur sawetara deteksi sudhut, bisa karo kabeh sistem RF ing pasar
Ukuran: 45*11*1.6mm
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 48 pcs

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label AM Kain

Label AM Kain

Label AM Kain nglindhungi sandhangan kanthi ngarahake jahitan label menyang sandhanganFrekuensi: 58khz
Material: Kain Satin/Rajutan/Kain Non Woven

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gerbang Keamanan Eas AM

Gerbang Keamanan Eas AM

Gerbang keamanan Eas am iki nduweni desain sing apik, teknologi pangolahan sinyal digital sensitivitas dhuwur. Tampilan premium lan apik banget bisa digunakake kanthi apik karo toko dhuwur, toko sandhangan lan liya-liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
AM anti maling Soft Label

AM anti maling Soft Label

Synmel minangka produsen Label alus anti maling AM skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China. Ukuran: 45*10*1.6mm
58khz
3 kripik
Adhesive kuwat
Range deteksi wiyar

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Pensil Mini Anti Maling

Tag Pensil Mini Anti Maling

Tag pensil mini anti maling nduweni desain sing alus lan ramping
Ukuran: 50*20*13 MM
Frekuensi: 58khz/8.2mhz
Gunakake nganggo pin utawa lanyard

Waca liyaneKirim Pitakonan
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept