Ngarep > Produk > Label alus AM > Label Anti maling

Label Anti maling

Lapisan standar AM Anti Label karo adesif ing mburi, bisa kelet ing kabeh jinis paket produk: elektronik, alat, pasokan kantor, bungkusan panganan lan sapanunggalane.


Lab Anti nyolong nampilake kinerja sing dipercaya kanthi tampilan estetis sing nyenengake.


Label maling maling Dirancang kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.


Lab Anti maling maling menehi sensitivitas sing dhuwur karo teknologi AM sing dipatenake.
View as  
 
AM anti maling Soft Label

AM anti maling Soft Label

Synmel minangka produsen Label alus anti maling AM skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China. Ukuran: 45*10*1.6mm
58khz
3 kripik
Adhesive kuwat
Range deteksi wiyar

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label Keamanan Barcode Supermarket

Label Keamanan Barcode Supermarket

Synmel minangka produsen label keamanan kode bar supermarket skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
tag keamanan AM

tag keamanan AM

Synmel minangka produsen lan pemasok tag keamanan AM skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Perhiasan Ring Anti-maling AM Label

Perhiasan Ring Anti-maling AM Label

Synmel minangka produsen lan pemasok label AM anti-maling perhiasan skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label DR Beku Anti-Maling EAS

Label DR Beku Anti-Maling EAS

Synmel minangka produsen label DR beku anti-maling EAS skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label Keamanan AM sing bisa dipasang

Label Keamanan AM sing bisa dipasang

Synmel minangka produsen lan pemasok label keamanan AM skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept