Ngarep > Produk > Detacher & Deactivators > Deactivators > 58khz Label Deactivator
58khz Label Deactivator
  • 58khz Label Deactivator58khz Label Deactivator
  • 58khz Label Deactivator58khz Label Deactivator
  • 58khz Label Deactivator58khz Label Deactivator
  • 58khz Label Deactivator58khz Label Deactivator
  • 58khz Label Deactivator58khz Label Deactivator
  • 58khz Label Deactivator58khz Label Deactivator

58khz Label Deactivator

Deaktivator label 58khz ndeteksi ing 10-12cm lan mateni ing 5-10cm ing sadhuwure permukaan Plug and play,siram dipasang
Ukuran: 235*210*63 MM

Model:AMUD-003

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. 58khz label deactivator

Deaktivator label 58khz iki dilengkapi desain sing apik lan apik. Kanthi omah ABS awet, ndeteksi ing 10-12cm lan mateni ing 5-10 cm ndhuwur lumahing.Plus, pratondo swara lan visual saka deactivation. Iki minangka pilihan plug and play sing padhet kanggo toko lan supermarket.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka deactivator label 58khz

jeneng produk Deaktivator label 58khz
Item No. AMUD-003
Bahan ABS
gaya magnetik /
Ukuran produk 230*194*55 MM
werna ireng
Paket 10 pcs/ctn
ukuran 890 * 294 * 386 mm
Bobot 21,6kg

3. Fitur Product lan Aplikasi saka 58khz label deactivator

Kanthi omah ABS sing awet, deactivator label 58khz iki ndeteksi ing 10-12cm lan mateni ing 5-10 cm ing ndhuwur permukaan.

Deaktivator label 58khz iki nduweni fitur mateni sing efisien kanthi indikasi sing bisa dirungokake lan visual.

4. Kualifikasi produk saka 58khz label deactivator

CE

5. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani saka 58khz label deactivator

Kapal kapal

Pengiriman pesawat

Pengiriman truk

Super milk cap

Kita duwe gudang jaban rangkah dhewe ing Spanyol supaya wektu pangiriman bisa cendhak banget.

6. FAQ

1) Apa sampeyan produsen utawa pedagang?
Kita minangka pabrikan.

2) Bisa njaluk sawetara conto?
We are diajeni kanggo kurban conto.

3) Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
Ya, kita nindakake.

Hot Tags: 58khz Label Deactivator, Sampel Gratis, Kualitas, Lanjut, Made in China, Grosir, Supplier, Ing Simpenan, Murah, Rega, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept