Ngarep > Produk > Tag Hard > Self Alarm Tag Kab

Self Alarm Tag Kab

NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD minangka Produsen Tag Alarm Mandiri China profesional lan pemasok Tag Alarm Mandiri China. Perusahaan duwe komitmen kanggo terus ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tag Keras Anti Maling, Sistem Deteksi EAS, label lembut AM & RF, tag keras, detacher, deaktivator, safes, sistem deteksi (pedestals) lan ngembangake item & solusi. Amarga hubungan sing apik karo mitra lan konsep inti "belanja EAS siji-mandeg", nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, kita mesthi bakal menehi kombinasi rega-nilai sing paling apik. Yen sampeyan kasengsem ing Self Alarm Tag, welcome kanggo hubungi kita.
View as  
 
Mini Self Alarm Tag

Mini Self Alarm Tag

Tag weker Mini Mini nyedhiyakake 2 tingkat proteksi keamanan nyusut dhuwur
Frekuensi: 58Khz/8.2mhz
Ukuran: 50 * 32 * 19mm dawa kabel: 11cm utawa kustomisasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cilik Padlock Self Weker Tag

Cilik Padlock Self Weker Tag

Synmel minangka pabrikan lan pemasok Tag Alarm Mandiri Gembok Cilik skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Self Alarm Scream Tag

Self Alarm Scream Tag

Tag jeritan weker dhewe nyedhiyakake 2 tingkat proteksi keamanan nyusut dhuwur
Frekuensi: 58Khz/8.2mhz
Ukuran: 90 * 36 * 20mm dawa kabel: 11cm utawa kustomisasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bungkus Spider Mini

Bungkus Spider Mini

Bungkus spider mini kasedhiya ing 2 versi weker.
58Khz/8.2mhz
Ukuran: Ø50*48mm dawa kabel: 65cm*4

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bungkus Spider

Bungkus Spider

Spider wrap nduweni 2 versi weker
Frekuensi: 58Khz/8.2mhz
Ukuran:'Ø70*50 mm dawa kabel:85cm*4

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sarang laba-laba

Sarang laba-laba

Spider web kasedhiya ing loro 2 versi weker
Frekuensi 58Khz/8.2mhz
Ukuran 50 * 48 mm
dawa kabel: 65cm * 4

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept