Ngarep > Produk > Tag Hard

Tag Hard

Kanggo ndhelikake tampilan tradisional label sing luwih apik, label Customized dirancang kanthi tampilan unik kanthi adesif ing mburi. Nglindhungi barang bakar kanthi kinerja ndhuwur nanging ora duwe tampilan sing jelas.


Tag hard minangka awet lan bisa digunakake maneh.


Tag hard nglindhungi kaca tingal tanpa mangaruhi pengalaman pelanggan.
View as  
 
Tag Pensil Mini Anti Maling

Tag Pensil Mini Anti Maling

Tag pensil mini anti maling nduweni desain sing alus lan ramping
Ukuran: 50*20*13 MM
Frekuensi: 58khz/8.2mhz
Gunakake nganggo pin utawa lanyard

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mini Self Alarm Tag

Mini Self Alarm Tag

Tag weker Mini Mini nyedhiyakake 2 tingkat proteksi keamanan nyusut dhuwur
Frekuensi: 58Khz/8.2mhz
Ukuran: 50 * 32 * 19mm dawa kabel: 11cm utawa kustomisasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tag Busana Pethel AM Mini

Tag Busana Pethel AM Mini

Ningbo Synmel Smartech Co., Ltd minangka EAS, AM Mini Hammer Clothing Tag, produsen produk Smart Retailing, integrator lan panyedhiya solusi. Perusahaan kita setya ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Kita mesthekake sampeyan kombinasi nilai rega paling apik nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, thanks kanggo hubungan apik karo mitra lan konsep inti 'one-stop EAS shopping'.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cilik Padlock Self Weker Tag

Cilik Padlock Self Weker Tag

Synmel minangka pabrikan lan pemasok Tag Alarm Mandiri Gembok Cilik skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Magnet Ink Tag Kab

Magnet Ink Tag Kab

Label tinta duwe desain unik Werna tinta sing cetha, yen label kasebut rusak, tinta bakal mbukak lan ora bisa digosok kanthi resik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Klip Anti Maling EAS

Klip Anti Maling EAS

Synmel minangka produsen lan pemasok klip anti maling EAS skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept