Ngarep > Produk > Label alus AM > Label Narrow Labold maling

Label Narrow Labold maling

Label Lablet Nar Anti Maling kanthi lebar sing luwih sempit, njamin kinerja sing kuat nalika nyedhiyakake tampilan estetika sing luwih apik. Kanthi efisiensi ruang sing luwih apik, label sempit luwih cocog kanggo barang sing luwih cilik kaya potlot alis, kosmetik lan liya-liyane.


AM Anti Labur Narrow Label nampilake kinerja sing dipercaya kanthi tampilan estetis.


Label Lablet Anti Pencurian Dirancang kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.


Lab Anti Labur Maling duwe fitur sensitivitas dhuwur karo teknologi AM sing wis dipatenake.
View as  
 
Slim AM Anti Maling Label Multiple Werna

Slim AM Anti Maling Label Multiple Werna

Label anti maling AM Slim Akeh warna kanthi jembar sing luwih sempit, njamin kinerja sing kuat nalika nyedhiyakake tampilan sing luwih estetis ukuran: 44.2*7.2*2.0 MM
58khz
4 kripik
Adhesive kuwat
Range deteksi wiyar

Waca liyaneKirim Pitakonan
Barcode Label Anti Maling AM sempit

Barcode Label Anti Maling AM sempit

Barcode label anti maling AM sempit, jembaré luwih sempit, njamin kinerja sing mantep nalika nyedhiyakake tampilan sing luwih estetis ukuran: 44.2*7.2*2.0 MM
58khz
4 kripik
Adhesive kuwat
Range deteksi wiyar

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept