Ngarep > Produk > Label alus AM

Label alus AM

Label alus AM lebar standar kanthi adesif ing mburi, bisa kelet ing kabeh jinis paket produk: elektronik, alat, pasokan kantor, bungkusan panganan lan sapanunggalane.


Label Soft nampilake kinerja sing dipercaya kanthi tampilan estetika kanthi nyenengake.


Label Soft AM Dirancang kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.


Label Soft nampilake sensitivitas dhuwur kanthi teknologi AM sing wis dipaten.
View as  
 
Label AM Super Sempit

Label AM Super Sempit

Synmel minangka produsen lan supplier Super Narrow AM Label skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.
Ukuran: 44*5.5*2.5mm
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 92 pcs

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label AM Ing Multi-werna

Label AM Ing Multi-werna

Label AM Ing Multi-werna fitur sawetara deteksi sudhut, bisa karo kabeh sistem RF ing pasar
Ukuran: 45*11*1.6mm
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 48 pcs

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label AM Kain

Label AM Kain

Label AM Kain nglindhungi sandhangan kanthi ngarahake jahitan label menyang sandhanganFrekuensi: 58khz
Material: Kain Satin/Rajutan/Kain Non Woven

Waca liyaneKirim Pitakonan
AM anti maling Soft Label

AM anti maling Soft Label

Synmel minangka produsen Label alus anti maling AM skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China. Ukuran: 45*10*1.6mm
58khz
3 kripik
Adhesive kuwat
Range deteksi wiyar

Waca liyaneKirim Pitakonan
EAS Am Narrow Label

EAS Am Narrow Label

Synmel minangka produsen lan pemasok EAS Am Narrow Label skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.
Ukuran: 44*5.5*2.5mm
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 92 pcs

Waca liyaneKirim Pitakonan
Label Keamanan Barcode Supermarket

Label Keamanan Barcode Supermarket

Synmel minangka produsen label keamanan kode bar supermarket skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing EAS, produk Smart Retailing kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept