Ngarep > Produk > Label alus AM

Label alus AM

Label alus AM lebar standar kanthi adesif ing mburi, bisa kelet ing kabeh jinis paket produk: elektronik, alat, pasokan kantor, bungkusan panganan lan sapanunggalane.


Label Soft nampilake kinerja sing dipercaya kanthi tampilan estetika kanthi nyenengake.


Label Soft AM Dirancang kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.


Label Soft nampilake sensitivitas dhuwur kanthi teknologi AM sing wis dipaten.
View as  
 
Label AM Ing Multi-werna

Label AM Ing Multi-werna

Label AM Ing Multi-werna fitur sawetara deteksi sudhut, bisa karo kabeh sistem RF ing pasar
Ukuran: 45*11*1.6mm
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 48 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
Label AM Kain

Label AM Kain

Label AM Kain nglindhungi sandhangan kanthi ngarahake jahitan label menyang sandhanganFrekuensi: 58khz
Material: Kain Satin/Rajutan/Kain Non Woven

Maca liyaneKirim Enquiry
Label EAS Am sing paling murah

Label EAS Am sing paling murah

EAS Am Label sing paling murah duwe sawetara deteksi sing amba, bisa digunakake karo kabeh sistem RF ing pasar
Ukuran: 43*5.5 MM
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 96 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
Label Keamanan AM 58kHz

Label Keamanan AM 58kHz

Label Keamanan AM 58kHz duwe sawetara deteksi sing amba, bisa digunakake karo kabeh sistem RF ing pasar
Ukuran: 43*5.5 MM
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 96 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
Pasang Label AM

Pasang Label AM

Pasang Label AM dirancang kanggo nglebokake label ing jero paket apikFrequency: 58khz
Ukuran: 49*11*1.8 MM
Warna: Putih/Barcode
Jumlah saben sheet: 48 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
Label AM Microwavable

Label AM Microwavable

Label AM Microwavable dirancang kanggo nglindhungi barang panganan beku sing bakal dadi gelombang mikroFrekuensi: 58khz
Ukuran: 45*11*1.6 MM
Warna: Red
Jumlah saben sheet: 48 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.