Ngarep > Produk > Sistem Deteksi > Sistem Deteksi AM > Gerbang Keamanan Eas AM
Gerbang Keamanan Eas AM
  • Gerbang Keamanan Eas AMGerbang Keamanan Eas AM
  • Gerbang Keamanan Eas AMGerbang Keamanan Eas AM
  • Gerbang Keamanan Eas AMGerbang Keamanan Eas AM
  • Gerbang Keamanan Eas AMGerbang Keamanan Eas AM
  • Gerbang Keamanan Eas AMGerbang Keamanan Eas AM
  • Gerbang Keamanan Eas AMGerbang Keamanan Eas AM

Gerbang Keamanan Eas AM

Gerbang keamanan Eas am iki nduweni desain sing apik, teknologi pangolahan sinyal digital sensitivitas dhuwur. Tampilan premium lan apik banget bisa digunakake kanthi apik karo toko dhuwur, toko sandhangan lan liya-liyane.

Model:XMPS-018M/XMPS-018AX

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Eas am gerbang keamanan

Gerbang keamanan Eas am iki nduweni desain sing apik, teknologi pangolahan sinyal digital sensitivitas dhuwur. Tampilan premium lan apik banget bisa digunakake kanthi apik karo toko dhuwur, toko sandhangan lan liya-liyane. Gabungan karo kinerja ngalangi plus kontrol basis komputer kasedhiya, iku cantik, gampang kanggo nggunakake plug lan muter piranti.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) gerbang keamanan Eas am

jeneng produk Eas am gerbang keamanan
Item No. XMPS-018M/XMPX-018AX
Frekuensi 58khz
Ukuran produk 1495 * 410 * 130 mm
werna Transparan
Paket 2 set / ctn
ukuran 1530 * 420 * 210 mm
Bobot 12,8kg
Jarak weker maksimum khas saka pedestal dobel kanggo label am 160-180 cm

3. Fitur Produk lan Aplikasi saka gerbang keamanan Eas am

gapura keamanan eas am nduweni desain sing apik, teknologi pangolahan sinyal digital sensitivitas dhuwur.

Sistem deteksi gerbang keamanan Eas am dilengkapi layar LCD lan sawetara pilihan swara sing nguwatirake sing dikontrol dening remot.

Gerbang keamanan Eas am nduweni jangkauan deteksi sing amba.

4. Kualifikasi Produk Eas am security gate

CE BSCI

5. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani gerbang keamanan Eas am

Kapal kapal

Pengiriman pesawat

Pengiriman truk

Super milk cap

Kita duwe gudang jaban rangkah dhewe ing Spanyol supaya wektu pangiriman bisa cendhak banget.

6. FAQ

1) Apa sampeyan produsen utawa pedagang?
Kita minangka pabrikan.

2) Bisa njaluk sawetara conto?
We are diajeni kanggo kurban conto.

3) Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
Ya, kita nindakake.

Panas Tags: Gerbang Keamanan Eas AM, Sampel Gratis, Kualitas, Lanjut, Made in China, Grosir, Supplier, Ing Simpenan, Murah, Rega, Produsen

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.