Ngarep > Produk > Aksesoris EAS

Aksesoris EAS

NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD minangka Produsen Aksesoris EAS China profesional lan pemasok Aksesoris EAS China. Perusahaan duwe komitmen kanggo terus ngembangake peralatan lan solusi ritel sing efisien nanging trep. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Tag Keras Anti Maling, Sistem Deteksi EAS, label lembut AM & RF, tag keras, detacher, deaktivator, safes, sistem deteksi (pedestals) lan ngembangake item & solusi. Amarga hubungan sing apik karo mitra lan konsep inti "belanja EAS siji-mandeg", nalika sampeyan ngumpulake blanja karo kita, kita mesthi bakal menehi kombinasi rega-nilai sing paling apik. Yen sampeyan kasengsem ing Aksesoris EAS, welcome kanggo hubungi kita.
View as  
 
Kopling Puting EAS

Kopling Puting EAS

EAS Nipple Clutch digunakake minangka mburi kanggo tag hard karo pin, wis ngisor Gamelan.
dawa: R16 * 18 (mm)
NW: 2,55g

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pin Logam Datar

Pin Logam Datar

Pin logam Flat wis grooved 16mm / 19mm poros pin lan cilik, sirah pin warata kanggo nggunakake meh kabeh tag keamanan Magnetik.
dawa: 16mm / 19mm / selaras
Pin grooved utawa Gamelan kanggo pilihan

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept