Ngarep > Produk > Label alus AM > Label sing disesuaikan

Label sing disesuaikan

Kanggo ndhelikake tampilan tradisional label sing luwih apik, label Customized dirancang kanthi tampilan unik kanthi adesif ing mburi. Nglindhungi barang bakar kanthi kinerja ndhuwur nanging ora duwe tampilan sing jelas.


Label sing disesuaikan dirancang kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.


Label sing disesuaikan duwe sensitivitas dhuwur karo teknologi AM sing dipatenake.

View as  
 
Label AM Ing Multi-werna

Label AM Ing Multi-werna

Label AM Ing Multi-werna fitur sawetara deteksi sudhut, bisa karo kabeh sistem RF ing pasar
Ukuran: 45*11*1.6mm
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 48 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
Label AM Kain

Label AM Kain

Label AM Kain nglindhungi sandhangan kanthi ngarahake jahitan label menyang sandhanganFrekuensi: 58khz
Material: Kain Satin/Rajutan/Kain Non Woven

Maca liyaneKirim Enquiry
Label EAS Am sing paling murah

Label EAS Am sing paling murah

EAS Am Label sing paling murah duwe sawetara deteksi sing amba, bisa digunakake karo kabeh sistem RF ing pasar
Ukuran: 43*5.5 MM
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 96 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
Label Keamanan AM 58kHz

Label Keamanan AM 58kHz

Label Keamanan AM 58kHz duwe sawetara deteksi sing amba, bisa digunakake karo kabeh sistem RF ing pasar
Ukuran: 43*5.5 MM
Frekuensi: 58khz
Werna: barcode / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 96 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
Pasang Label AM

Pasang Label AM

Pasang Label AM dirancang kanggo nglebokake label ing jero paket apikFrequency: 58khz
Ukuran: 49*11*1.8 MM
Warna: Putih/Barcode
Jumlah saben sheet: 48 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
Label AM anti banyu

Label AM anti banyu

Label AM anti banyu bisa diselehake langsung menyang barang cairSize: 45 * 15 * 2mm
Frekuensi: 58khz
Werna: Abang / ireng / putih utawa disesuaikan
Jumlah saben sheet: 48 pcs

Maca liyaneKirim Enquiry
{tembung kunci} sing digawe ing China pancen bermutu lan bisa dituku kanthi rega sing bener saka pabrik kita. Pabrik kita diarani NINGBO SYNMEL SMARTECH CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrik lan pemasok saka China. {Keyword} canggih lan murah ing saham duwe conto gratis. Sugeng tuku produk saka kita.