Ngarep > Produk > Tag Hard > Tag Botol > Tag Tutup Botol
Tag Tutup Botol
  • Tag Tutup BotolTag Tutup Botol
  • Tag Tutup BotolTag Tutup Botol
  • Tag Tutup BotolTag Tutup Botol
  • Tag Tutup BotolTag Tutup Botol

Tag Tutup Botol

Tag hard inovasi iki cocog karo produk botol kanggo nyegah nyolong. Dhiameter utama tag tutup botol iki yaiku 33mm, bisa nglindhungi botol kanthi bottleneck 28 ~ 33mm. Desain transparan ngidini para pembeli bisa ndeleng kanthi jelas barang kasebut. Aplikasi sing sampurna kanggo produk botol kayata anggur, bir, roh, lsp.

Model:HT-039

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Tag tutup botol Parameter


Panas Tags: Tag Tutup Botol, Sampel Gratis, Kualitas, Lanjut, Made in China, Grosir, Supplier, Ing Simpenan, Murah, Rega, Produsen

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk