Ngarep > Produk > Kothak sing luwih aman > EAS Magnetik Luwih Aman
EAS Magnetik Luwih Aman
  • EAS Magnetik Luwih AmanEAS Magnetik Luwih Aman
  • EAS Magnetik Luwih AmanEAS Magnetik Luwih Aman
  • EAS Magnetik Luwih AmanEAS Magnetik Luwih Aman
  • EAS Magnetik Luwih AmanEAS Magnetik Luwih Aman
  • EAS Magnetik Luwih AmanEAS Magnetik Luwih Aman
  • EAS Magnetik Luwih AmanEAS Magnetik Luwih Aman

EAS Magnetik Luwih Aman

EAS Magnetic Safer iki ngidini barang dagangan gampang dideleng lan ditangani nalika menehi perlindungan kanggo barang-barang saka kabeh ukuran lan wujud.
58Khz / 8.2MHZ / dual-frekuensi
Njaba: 224*119*44mm
Inner: 190 * 114 * 40mm

Model:PB-036

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. EAS Magnetik Luwih Aman


IkiEAS Magnetik Luwih Aman bisa digunakake kanggo nglindhungi barang dagangan kayata minyak wangi,baterei,kit silet, cerutu, kosmetik, rokok,DVD,lsp.

Kabeh model EAS Magnetik Luwih Aman micu weker antena. Fungsi iki aktif lan ora bisa dipateni manawa tag dikunci utawa ora.

Ana kothak EAS luwih aman ing Synmel. Apa maneh, Synmel bisa ngrancang lan nggawe cetakan minangka kabutuhan sampeyan.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) sakaEAS Magnetik Luwih Aman

jeneng produk EAS Magnetik Luwih Aman
Item No. PB-036
Frekuensi 58kHz / 8.3mHz / Dual-band
Ukuran produk 
Njaba: 224*119*44mm
Inner: 190 * 114 * 40mm
werna Transparan
Paket 50 pcs/ctn
ukuran 530 * 300 * 435 mm
Bobot 10,7 kg
Jarak weker maksimum khas saka rong pedestal 220-240 cm

3. Fitur Produk lan Aplikasi sakaEAS Magnetik Luwih Aman

  Kothak sing cetha ngidini para pembeli bisa ndeleng lan tuku barang dagangan kanthi gampang.
Pancing opsional kanggo paling aman, trep kanggo gantung barang dagangan ing beting tampilan.




 EAS Magnetik Luwih Aman  keamanan lemantun dikunci karo keuntungan saka mbukak merchandising, Gampang kanggo aplikasi lan mbusak dening detacher.


 EAS Magnetik Safer kasedhiya ing macem-macem ukuran lan teknologi 58khz/8.2mhz kanggo solusi sing bisa adaptasi.


4. Kualifikasi Produk EAS Magnetik Luwih Aman  

CE

5. Ngirim, Shipping Lan porsi sakaEAS Magnetik Luwih Aman 

Kapal kapal

Pengiriman pesawat

Pengiriman truk

Super milk cap

Kita duwe gudang jaban rangkah dhewe ing Spanyol supaya wektu pangiriman bisa cendhak banget.

6. FAQ

1) Apa sampeyan produsen utawa pedagang?
Kita minangka pabrikan.

2) Bisa njaluk sawetara conto?
We are diajeni kanggo kurban conto.

3) Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
Ya, kita nindakake.

Panas Tags: EAS Magnetik Luwih Aman, Sampel Gratis, Kualitas, Lanjut, Made in China, Grosir, Supplier, Ing Simpenan, Murah, Rega, Produsen

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.