Label AM Kain
  • Label AM KainLabel AM Kain
  • Label AM KainLabel AM Kain
  • Label AM KainLabel AM Kain
  • Label AM KainLabel AM Kain
  • Label AM KainLabel AM Kain
  • Label AM KainLabel AM Kain
  • Label AM KainLabel AM Kain
  • Label AM KainLabel AM Kain

Label AM Kain

Label AM Kain nglindhungi sandhangan kanthi ngarahake jahitan label menyang sandhanganFrekuensi: 58khz
Material: Kain Satin/Rajutan/Kain Non Woven

Model:WP-BCP3

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Label AM Kain

Label AM Kain iki dirancang khusus kanggo produk sandhangan. Kanthi ngarahake jahitan label menyang sandhangan, label kain bisa menehi tampilan sing resik, ayu, lan profesional kanthi ngrusak barang kasebut. Label anti-maling 58KHZ nyedhiyakake kinerja sing luar biasa lan proteksi barang dagangan sing unggul nggunakake teknologi Acousto-Magnetic sing dipatenake.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Label AM Kain

jeneng produk Label AM Kain
Item No. WP-BCP3
Frekuensi 58khz
Ukuran siji potong  
Label saben lembar  
werna  
Paket  
ukuran  
Bobot  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Label AM Kain

Label AM kain duwe sawetara deteksi sing amba, bisa digunakake karo kabeh sistem AM ing pasar

Label AM Fabric nglindhungi sandhangan kanthi ngarahake jahitan label menyang sandhangan, njamin barang dagangan teka ing toko sing dilindhungi lan siap didol, ora ana biaya tenaga kerja tambahan kanggo menehi tag.

4. Kualifikasi Produk Label AM Kain

BSCI ISO 9001

5. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani Label AM Kain

Fabric AM Labels in multi-colors

6. FAQ

P: Kepiye perusahaan lan pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
A: Kanggo mesthekake kualitas dhuwur, kita tundhuk karo standar ISO 9001 strictly lan paling produk kita disetujoni CE.

Q: Kepiye carane bisa entuk sawetara conto?
A: We are diajeni kanggo kurban conto, tags lan labels gratis, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita.

P: Apa sampeyan bisa mbantu desain?
A: Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu informasi prasaja kayata logo lan sawetara gambar.

Q: Nalika sampeyan bakal nggawe pangiriman?
A: Kabeh label sandhangan bisa nggawe pangiriman sajrone 5 dina yen jumlahe ana ing sangisore 10000pcs. (adhedhasar jumlah pesenan.

Panas Tags: Label AM Kain, Sampel Gratis, Kualitas, Lanjut, Made in China, Grosir, Supplier, Ing Simpenan, Murah, Rega, Produsen

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.