Ngarep > Produk > Tag Hard > Self Alarm Tag Kab > Mini Self Alarm Tag
Mini Self Alarm Tag
  • Mini Self Alarm TagMini Self Alarm Tag
  • Mini Self Alarm TagMini Self Alarm Tag
  • Mini Self Alarm TagMini Self Alarm Tag
  • Mini Self Alarm TagMini Self Alarm Tag
  • Mini Self Alarm TagMini Self Alarm Tag
  • Mini Self Alarm TagMini Self Alarm Tag

Mini Self Alarm Tag

Tag weker Mini Mini nyedhiyakake 2 tingkat proteksi keamanan nyusut dhuwur
Frekuensi: 58Khz/8.2mhz
Ukuran: 50 * 32 * 19mm dawa kabel: 11cm utawa kustomisasi

Model:SAT-03

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Mini Self weker tag

Weker Mini Self iki nyedhiyakake proteksi utama kanggo barang dagangan maling dhuwur sing ora bisa dilindhungi dening tag pin. Cocog kanggo sandhangan regane, barang olahraga, bagasi lan aksesoris.

2. Product Parameter (Spesifikasi) saka Mini Self alarm tag

jeneng produk Mini Self Alarm Tag Kab
Item No. SAT-03
Frekuensi 58Khz/8.2mhz
Ukuran produk 90*36*20mm
dawa kabel: 11 cm
werna ireng
Paket 300 pcs/ctn
ukuran 430 * 220 * 270 mm
Bobot 6 kgn

3. Fitur Product Lan Aplikasi saka Mini Self weker tag

Tag weker mandhiri Mini iku angel, aman lan bisa digunakake maneh kasedhiya ing salah siji teknologi AM utawa RF

Tag weker Mini Mini nyedhiyakake telung tingkat proteksi keamanan nyusut dhuwur:
Weker dhewe yen kabel dipotong ing toko
Tandha weker dhewe nalika barang dagangan dijupuk ing njaba toko

Tag weker Mini uga kasedhiya karo kabel sing luwih dawa

4. Kualifikasi produk Mini Self alarm tag

Rohs BSCI

5. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani tag weker Mini Self

Kapal kapal

Pengiriman pesawat

Pengiriman truk

Super milk cap

Kita duwe gudang jaban rangkah dhewe ing Spanyol supaya wektu pangiriman bisa cendhak banget.

6. FAQ

1) Apa sampeyan produsen utawa pedagang?
Kita minangka pabrikan.

2) Bisa njaluk sawetara conto?
We are diajeni kanggo kurban conto.

3) Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
Ya, kita nindakake.

Hot Tags: Tag Alarm Mandhiri Mini, Sampel Gratis, Kualitas, Lanjut, Made in China, Grosir, Supplier, Ing Simpenan, Murah, Rega, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept