Ngarep > Produk > Kothak sing luwih aman > Retractable Muti-nggunakake Safer
Retractable Muti-nggunakake Safer
  • Retractable Muti-nggunakake SaferRetractable Muti-nggunakake Safer
  • Retractable Muti-nggunakake SaferRetractable Muti-nggunakake Safer
  • Retractable Muti-nggunakake SaferRetractable Muti-nggunakake Safer
  • Retractable Muti-nggunakake SaferRetractable Muti-nggunakake Safer
  • Retractable Muti-nggunakake SaferRetractable Muti-nggunakake Safer
  • Retractable Muti-nggunakake SaferRetractable Muti-nggunakake Safer

Retractable Muti-nggunakake Safer

Muti-nggunakake Retractable iki luwih aman menehi pengaruh cilik ing pengalaman blanja nalika nyedhiyakake proteksi sing dipercaya.
58Khz/8.2MHZ
Njaba: 95 * 79 * (142 ~ 195) mm
Ukuran barang sing disaranake: 80 * 57 * (148 ~ 180) mm

Model:PB-033

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Retractable Muti-nggunakake luwih aman

Retractable Muti-use luwih aman iki dirancang kanggo nglindhungi cilik nanging dhuwur tingkat nyolong dhuwur barang dagangan kaya Kosmetik, parfum, lotion, farmasi lan ing. Badan sing ora disegel nglindhungi lan ngidini barang dagangan katon lan disentuh. Gabung karo desain dhuwur sing bisa diatur kanthi jarak sing nguwatirake, sing luwih aman wis dadi pilihan sing populer ing toko lan supermarket.

2. Parameter Product (Spesifikasi) saka Retractable Muti-nggunakake luwih aman

jeneng produk Retractable Muti-nggunakake luwih aman
Item No. PB-033
Frekuensi 58Khz/8.2MHZ
Ukuran produk Njaba: 95 * 79 * (142 ~ 195) mm
Batin: 80 * 57 * (148 ~ 180) mm
werna Transparan
Paket 30 pcs/ctn
ukuran 320 * 290 * 185 mm
Bobot 2,9kg
Jarak weker maksimum khas saka rong pedestal 230-250 cm

3. Fitur Product lan Aplikasi saka Retractable Muti-nggunakake luwih aman

Multiguna sing bisa ditarik luwih aman ngidini barang dagangan sing dilindhungi gampang katon lan disentuh kanthi desain sing mbukak.

Odhol sing bisa ditarik luwih aman nduweni fitur sing fleksibel lan dhuwur sing bisa diatur.

Odhol sing bisa ditarik luwih aman luwih aman kasedhiya ing pirang-pirang ukuran lan teknologi 58khz/8.2mhz kanggo solusi sing bisa adaptasi.

4. Kualifikasi Product Retractable Muti-nggunakake luwih aman

CE

5. Ngirim, Pengiriman lan Nglayani Retractable Muti-nggunakake luwih aman

Kapal kapal

Pengiriman pesawat

Pengiriman truk

Super milk cap

Kita duwe gudang jaban rangkah dhewe ing Spanyol supaya wektu pangiriman bisa cendhak banget.

6. FAQ

1) Apa sampeyan produsen utawa pedagang?
Kita minangka pabrikan.

2) Bisa njaluk sawetara conto?
We are diajeni kanggo kurban conto.

3) Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
Ya, kita nindakake.

Hot Tags: Retractable Muti-use Safer, Free Sample, Quality, Advanced, Made in China, Grosir, Supplier, Ing Simpenan, Murah, Rega, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept